Redirecționează 2%/3.5% către Fundația Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București pentru proiecte educaționale și de cercetare

“construim și promovăm excelența prin cunoaștere”

Fundația Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București a fost înființată în anul 2017 cu scopul de a promova învățământul superior agronomic şi veterinar și activitățile de cercetare din domeniu, atât pe plan național și internațional.

Fundația Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București consideră că perfecționarea activităților didactice, derularea programelor de cercetare, culturale și sportive, identificarea cazurilor sociale și susținerea acestora pentru integrarea în comunitatea academică, precum și promovarea valorilor culturale și de civilizație modernă, reprezintă fundamentul evoluției și consolidării societății românești.

Cu o tradiție de 166 de ani, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București este astăzi un pol de excelență al învățământului superior şi cercetării științifice în domeniul agronomic şi veterinar, orientat spre dezvoltarea profesională a indivizilor, interdisciplinaritate și internaționalizare.

 

Cine poate redirecționa 2% /3.5% din impozitul pe venit?

Orice contribuabil poate dispune direcționarea a 2%/3.5% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală ‒ asociație, fundație etc. ‒ dorește (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal). Practic, în acest fel, dvs. transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit.

 

De ce să redirecționez 2% /3.5% din impozitul pe venit?

Prin redirecționarea a 2%/3.5% din impozitul dvs. pe venit, veți contribui la dezvoltarea învățământului superior agronomic şi veterinar din Bucureşti și sporirea vizibilității rezultatelor științifice românești în domenii de actualitate și de interes la nivel global.

 

Cum pot redirecționa 2%/3.5%?

Descărcați formularul potrivit, precompletat cu datele Fundației USAMV

Pentru venituri obținute exclusiv din salariu sau din pensie – Formularul 230

 

Depunerea formularului  conform Codului Fiscal se face:

  • Direct la registratura organului fiscal
  • Prin Poșta Română, cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu
  • Prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii

Data limită conform legii de depunere a formularelor: 25 mai 2020

Fundaţia Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti © 2018 . Toate drepturile rezervate.